FOTO/ 30 de kilometri de mers pe jos pentru voluntarii bârlădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii voluntari au parcurs 30 de kilometri pe jos
Tinerii voluntari au parcurs 30 de kilometri pe jos

30 de tineri bârlădeni, cu vârste între 13 şi 20 de ani, au parcus sâmbătă nu mai puţin de 30 de kilometri pe jos.

Scopul marşului efectuat de către tineri a fost de a promova activităţile Asociaţiei umanitare „Myosotis" România, acolo unde, pe bază de voluntariat, tinerii ajută copiii din Bârlad care suferă de diferite dizabilităţi.

Chiar dacă distanţa este considerabilă, voluntarii bârlădeni au reuşit să o parcurgă în mai puţin de o zi. Au plecat dis-de-dimineaţă din Bârlad şi au ajuns până în satul Odaia Bursucani, comuna Griviţa. Au ajuns înapoi în oraş în jurul orei 16.30.

Tinerii voluntari au parcurs 30 de kilometri pe jos

Niciun tânăr nu a renunţat

„ Marșul este pentru noi o activitate la care participăm anual, cu scopul de a promova activitățile asociației. Este o provocare și o pregătire în același timp pentru Tabăra de Vară pe care o desfășurăm anual timp de două săptămâni la corturi. Prin împărțirea de pliante informative si prin invitațiile adresate prietenilor noștri am reușit să ne promovăm serviciile oferite de asociatie", ne-a spus Dan Gîlea , responsabilul activităţii.

Tinerii voluntari au parcurs 30 de kilometri pe jos

În spatele tinerilor, a existat în permanenţă un autobuz al asociaţiei, iar dacă unul dintre voluntari ar fi dorit să renunţe ar fi putut să o facă. Toți cei 30 participanți au parcurs întreaga distanță pe jos, însă.

Activitatea a fost organizată în cadrul proiectului „Tineri voluntari", activitate în care tinerii bârlădeni se mobilizează pentru a ajuta copii cu handicap din oraş. Voluntarii îi ajută pe aceştia să socializeze şi să se integreze în societate.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite