Au jefuit şase case şi o maşină, dar au fost prinşi după un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia au intrat în vizorul poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale din Bârlad după ce au comis mai multe furturi din locuinţe şi maşini.

Doi dintre cei trei tineri, Alin Breazu (18 ani) şi Ionuţ Purice (19 ani) sunt domiciliaţi în municipiul Bârlad. Împreună cu Robert Pârvu, originar din localitatea Griviţa, aceştia au comis între februarie 2010 şi martie 2011, şase infracţiuni de furt din locuinţă şi o altă infracţiune de furt din maşină

„Faptele au fost comise de cei trei tineri pe raza municipiului Bârlad şi pe raza comunei Griviţa, pe timp de noapte, din imobile nelocuite. Suspecţii au sustras bunuri ( boxe auto, componente de calculatoare, componente aparatură electrică, etc.), în valoare de aproximativ 4000 lei. Marea majoritate a bunurilor sustrase au fost recuperate de poliţişti şi restituite părţilor prejudiciate", ne-a spus Loredana David, responsabilul mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Cei trei hoţi au fost prinşi de poliţişti în urmă cu două zile, iar pe numele lor au fost emise mandate de arrest preventive pentru 29 de zile.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite