UPDATE Drumurile naţionale din sudul judeţului Vaslui sunt închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri naţionale din România (CNADR) a anunţat că, începând din această după-amiază, drumurile naţionale din Vaslui care fac legătura cu judeţul Galaţi vor fi închise.

Ora 18:00 Aproape 50 de tiruri din Republica Moldova sunt blocate, în acest moment în Vama Albiţa. Mare parte dintre ele au sosit dimineaţă şi au controlul vamal şi de frontieră făcut, însă din cauza atenţionărilor meteorologice, dar şi a restricţionării accesului pe DE 581, acestea au rămas în vamă.

Ora13:30 De asemnea, s-a închis şi trafiul rutier în Punctul de Trecere al Frontierei (PTF) Albiţa, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire.

Astfel, începând cu ora 12:00, vor fi închise toate drumurile naţionale din judeţele Buzău, Ialomiţa, Galaţi, Brăila, Vrancea, Tulcea şi Călăraşi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

De la aceeaşi oră, DE 581, pe tronsonul Albiţa-Crasna şi în continuare pe DN 24 Crasna-Tecuci-Tişiţa, traficul rutier va fi blocat în totalitate, după ce în această dimineaţă erau restricţii doar pentru autovehiculele cu masa totală mai mare de 7,5 tone.

Drumurile vor fi redeschise în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice. CNADNR  roagă participanţii la trafic să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră în vederea prevenirii ambuteiajelor. De asemenea, conducătorii auto trebuie să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat, adică să aibă cauciucuri de iarnă, lanţuri şi lopată.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite