A încercat să ias din ţară cu un pistol, fără să-l declare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pistolul a fost descoperit în torpedoul autotursimului
Pistolul a fost descoperit în torpedoul autotursimului

Un bârbat în vârstă de 23 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să tracă graniţa spre Republica Moldova, prin Vama Albiţa, cu un pistol cu bile încărcat fără să-l declare vameşilor.

Cu ocazia controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit în torpedoul autoturismului un pistol cu bile de cauciuc, calibru 10x22T şi un încărcător metalic de culoare neagra, montat la pistol, cu 5 cartuşe cu bile de cauciuc.

„Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat faptul că a împrumutat maşina de la fratele său, cu scopul de a se deplasa în Republica Moldova şi nu a ştiut că pistolul se afla în torpedoul autoturismului", ne-a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Poliţiştii de frontieră vasluieni i-au întocmit cetăţeanului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite