Vaslui: A început operaţiunea „Cârpeala“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma ce se ocupă cu întreţinerea drumurilor din municipiul Bârlad a început, de săptămâna aceasta, acoperirea craterelor din asfalt.

Reprezentanţii SC Reiser SA spun că au demarat lucrările pe Bulevardul Republicii, la ieşirile din Bârlad înspre Tecuci şi Vaslui.

După ce vor finaliza aceste tronsoane de stradă, muncitorii bârlădeni vor plomba găurile de pe străzile pe care circula traficul greu (Vasile Pârvan şi Costache Epureanu), dar şi celelalte străzi ce au fost afectate de materialul antiderapant ce s-a dat în această iarnă.

„Ne-am săturat să ne reparăm maşinile"

„E greu de estimat cât va dura această acţiune pentru că ea depinde de condiţiile meteorologice. Sperăm să îmbunătăţim, cât de cât, circulaţia rutieră pe drumurile oraşului nostru pe această cale", ne-a spus Florin Ghenghea, directorul SC Reiser SA.

Pe de altă parte, bârlădenii sunt foarte nemulţumiţi de modul în care se circulă pe şosele „şvaiţer" din municipiul Bârlad. Ei se plâng că, din cauza gropilor, sunt nevoiţi să meargă foarte des cu maşinile la reparat.

„Acum două săptămâni am fost în service pentru că mi s-a stricat o piesă după ce am intrat într-o groapă. Şi mi s-a mai întâmplat lucrul acesta şi în trecut. Nu înţeleg la ce mai plătim rovinietă şi atâtea taxe la stat dacă nu se fac nimic cu banii. Nu e corect", ne-a spus Florin Sandu, şofer bârlădean.

Municipalitatea a alocat pentru 2011 în jur de patru milioane de lei către SC Reiser SA. Din aceştia bani, firma bârlădean trebuie să se ocupe nu doar de plombări ci de tot ce înseamnă întreţinerea drumurilor din Bârlad.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite