Un hoţ care a terorizat Bârladul a fost arestat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost arestat preventiv (Arhivă)
Tânărul a fost arestat preventiv (Arhivă)

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din Bârlad l-au reţinut şi arestat prevetiv pe Cătălin Artene, de 31 de ani, din aceeaşi localitate, după ce acesta s-a dovedit a fi principalul suspect al mai multor furturi din locuinţe şi autoturisme.

Bârlădeanul este cercetat pentru săvârşirea a 10 infracţiuni de furt din locuinţă şi anexe, a unei infracţiuni de furt de auto şi a unei infracţiuni de furt din auto, toate faptele fiind comise pe raza municipiului Bârlad, în perioada mai - noiembrie 2011.

Bărbatul a pătruns în mai multe imobile din oraş şi a sustras suma de 5.500 lei şi diverse bunuri, cum ar fi laptop, unitate de calculator, monitor şi tastatură, sistem audio, lenjerie de pat, aragaz, covor sau aparatură electrocasnică, în valoare de aproximativ 10.000 lei. În majoritatea cazurilor, bărbatul a pătruns în locuinţă prin distrugerea sistemului de închidere de la uşa de acces. De asemenea, a sustras dintr-un garaj de pe strada General Vasile Milea  o motopompă şi un generator electric, ambele  în valoare de 2.500 lei.

O bună parte din aceste bunuri au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate, iar Cătălin Artene a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite