O fetiţă de 5 luni a murit în timpul petrecerii de botez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de doar 5 luni, din localitatea vasluiană Codreni, comuna Roşieşti, a murit chiar în timpul petrecerii de botez. Părinţii au observat acest lucru abia duminică dimineaţa.

Deşi ştiau că este bolnavă, părinţii i-au organizat micuţei o petrecere de botez, care a ţinut până după miezul nopţii. Apoi au mers şi s-au culcat liniştiţi lângă ea. Când s-au trezit şi-au dat seama că fetiţa lor nu mai respiră.

Tatăl a fost cel care a observat că micuţa nu mai era în viaţă şi a sunat la 112, dar echipajul medical nu a putut decât să constate decesul bebelușului, care murise de câteva ore.

 „Poate că nu era cel mai potrivit moment să boteze copilul, deoarece se presupune că decesul ar fi survenit în urma unei afecţiuni respiratorii. S-a dispus efctuarea necropsiei pentru a se stabili auza exactă a decesului", a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Oamenii legii au anunţat şi reprezentanţii Protecţiei Copilului, care vor demara, astăzi, o anchetă, mai ales că tinerii părinţi nu sunt căsătoriţi, mai au doi copii în întreţinere, iar mama mai are şi ea doi copii dintr-o relaţie anterioară care se află, acum, în plasament.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite