O femeie a fost găsită moartă de pompierii vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 57 de ani din municipiul Vaslui a fost găsită, ieri,  fără suflare de pompierii vasluieni care fuseseră solicitaţi să intevină pentru o deblocare de uşă.

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut ieri după-amiază şi anunţa că o persoană este blocată în casă. Cei care au solicitat ajutorul pompierilor au fost vecinii unei femei care locuieşte într-un bloc psituat pe strada Feroviari, deoarece aceasta nu a mai fost văută ieşind din casă de câteva zile.

„Am fost solicitati în jurul orei 13, la un bloc de pe strada <<Feroviari>>, din municipiul Vaslui, pentru deblocarea unei persoane, dintr-un apartament situat la etajul al doilea. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Detasamentul Vaslui. Pompierii au pătruns în apartament prin exteriorul blocului, cu o scară specială. În interior, a fost găsită proprietara apartamentului. Din păcate, femeia de 57 de ani era decedată, în pat", a declarat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă  Vaslui.

Cadavrul a fost transportat la Morgă, în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauza decesului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite