Din experienţa anilor trecuţi, primarul Pavăl trage un semnal de alarmă: „Nu vreau ca vasluienii să mai sufere la iarnă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Vasile Pavăl
Primarul Vasile Pavăl

În ultima şedinţă de Consiliu Local (CL), unul dintre cele mai discutate puncte de pe ordinea de zi a fost cel legat de pregătirile pentru sezonul rece.

Primarul Vasile Pavăl le-a cerut şefilor instituţiilor prestatoare de servicii, în speţă SC Aquavas SA, SC Goscom SA, SC Termica SA, SC Transurb SA şi SC Gaz-Est SA,  ca nu care cumva să fie luaţi prin surprindere în cazl în care iarna îşi va intra în drepturi mai devreme, aşa cum s-a întâmplat în anii din urmă.

„Noi suntem pregătiţi cu sursele financiare necesare. Responsabilitatea cea mai mare vă revine vouă, operatorilor, ca serviciile să fei de calitate, iar vasluienii să nu sufere. Rog conducerile celor 5 societăţi să aibă în vedere deficienţele apărute în anii anteriori, astfel încât să nu fie nicio problemă. De asemenea, îi rog pe beneficiarii acestor servicii, inclusiv poppulaţia, să plătească la timp aceste servicii", a declarat primarul Pavăl.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei


Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite