Unei eleve de la „Procopiu“ i s-a făcut rău de la etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele etnobotanice pot provoca moartea
Produsele etnobotanice pot provoca moartea

Colegii unei eleve de 17 ani de la Grupul Şcolar Industrial „Ştefan Procopiu" din Vaslui au solictat în această dimineaţă ajutorul medicilor de la ambulanţă, după ce acesteia i s-a făcut rău.

Martorii spun că eleva ar fi fumat etnobotanice cu alţi colegi chiar într-o pauză. După câteva zeci de minute fetei i s-a făcut rău, iar ceilalţi colegi au sunat la 112.

La faţa locului a sosit un echipaj al ambulanţei, însă adolescenta a refuzat să fie transportată la spital.

Poliţia s-a sesizat din oficiu şi a deschis o anchetă în acest caz. „Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui au demarat verificări pentru a se stabili dacă, în acest caz, este vorba de consum de substanţe interzise", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

O elevă cu probleme

Eleva cu pricina este un copil cu probleme care a avut antecedente. Se numeşte Elena Butnaru şi a fost elevă a Liceului „Cuza Vodă" din Huşi, acolo de unde a venit prin transfer la „Procopiu" din cauza problemelor create.

„Este o elevă cu mari probleme de comportamnent care a venit de la Huşi cu nota 6 la purtare. Mai mult, dirigintele ei îi întocmise  deja preaviz pentru exmatriculare din cauza numărului mari de absenţe. Liceul nostru a făcut tot ce s-a putut pentru a se integradar nu ştim ce e în capul ei. Au fost anunţaţi părinţii, iar acum poliţia face anchetă", ne-a declarat Cristiana Botan, directorul Grupului Şcolar Industrial „Ştefan Procopiu".

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite