Astăzi, doctorul Constantin Teodorescu ar fi împlinit 72 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundația care îi poartă numele organizează astăzi, cu începere de la ora 17:00, la Galeriile de Artă „N.N. Tonița" din Bârlad, vernisajul primei edițiia Salonului de artă omagial intitulat sugestiv „Un om dedicat culturii-Constantin Teodorescu".

Evenimentul omagial se doreşte a fi un gest de preţuire pentru cel  ce a fost un mare colecţionar şi iubitor de artă, dar în acelaşi timp un adevărat promotor al valorii spirituale româneşti şi a slujitorilor creaţiei.

Sub patronajul Fundaţiei Culturale „Dr. Constantin Teodorescu",  înfiinţată de doctorul  Constantin Teodorescu, la iniţiativa acestuia, din 1994 şi până în prezent s-au desfăşurat în spaţiul Galeriei de Artă N.N. Tonitza peste 400 de evenimente culturale. Zeci de artişti, scriitori şi alţi oameni de cultură din întreaga ţară au fost oaspeţii celui ce a iubit cultura la fel ca pe propria viaţă. Alte câteva zeci de mii de participanţi la toate aceste manifestări s-au bucurat de momente cu adevărat memorabile şi de o înaltă ţinută spirituală.

         

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite