Un copil de 4 ani a ajuns la spital după ce hainele i-au luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă în vârstă de 4 ani din oraşul Murgeni a ajuns în stare gravă la spital în această dimineaţă, după ce hainele i-au luat foc în timp ce se juca pe lângă soba din casă.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui, micuţa a fost transportată la Spitalul Municipal din Bârlad cu arsuri de gradul II şi III pe aproape jumătate din corp. Cea care a sunat la 112 a fost chiar mama copilului după ce acesta a început să ţipe de durere.

„În urma primelor evaluări făcute de echipajul medical trimis la locul solicitării, s-a constatat că fetiţa a suferit arsuri de gradul II şi III pe 40% din suprafaţa corpului. După acordarea primului ajutor specific în astfel de situaţii, copilul a fost preluat şi transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad", a declarat Doina Spiru, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Din cauza rănilor mult prea grave, medicii bârlădeni au decis să o transporte pe micuţă la o clinică de specialitate din Iaşi, solicitând ajutorul unui elicopter SMURD.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite