Un copil din Bârlad a căzut de la etajul al treilea al unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de un an şi jumătate din municipiul Bârlad a ajuns, ieri după-amiază, în stare critică la spital după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc, el nefiind supravegheat de părinţii săi.

Potrivit medicilor de la Ambulanţă, micuţul a căzut în gol în timp ce se juca, fără a fi supravegheat de părinţi. În urma impactului cu solul, el a suferit o fractură de craniu, starea lui fiind una critică.

Deşi a solicitat ajutorul ambulanţei, mama copilului l-a transportat pe acesta la Spitalul Municipal „Elena Beldiman" din oraş cu o maşină particulară, femeia aflându-se şi ea în stare de şoc.

Chiar dacă am ajuns în trei minute la solicitare, mama copilului nu a mai avut răbdare şi l-a urcat pe micuţ într-o maşină particulară pentru a ajunge cât mai repede la spital. Cadrele medicale de la Spitalul de Urgenţă Bârlad l-au diagnosticat pe copil cu fractură de craniu, starea lui fiind una critică", a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Micuţul a fost transportat la Spitalul „Sfânta Maria" din Iaşi, medicii bârlădeni solicitând ajutorul unui elicopter SMURD.


Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite