REVOLTĂTOR Animalele de la Grădina Zoologică din Bârlad sunt torturate de vizitatori (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva tineri din Bârlad s-au filmat în timp ce băteau cu bulgări o maimuţă de la singura menajerie din judeţul Vaslui. Reprezentanţii Grădinii Zoologice din Bârlad au aflat de la reporterii noştri de eveniment. Ei spun că nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva.  

Cruzime fără margini în rândul unui grup de tineri din Bârlad. Aceştia au torturat fără milă o maimuţă de la Grădina Zoologică din oraş. După ce au bătut-o cu bulgări de zăpadă, torţionarii au „servit-o" cu o ţigară. Crezând că e ceva de mâncare, maimuţa a înfulecat imediat tutunul oferit de tineri.

Pentru a se făli, tinerii s-au filmat în timp ce torturau maimuţa, după care au încărcat clipuleţul pe Internet. Scena de cruzime este dublată de râsetele ironice ale vizitatorilor, care au avut grijă însă ca faţa lor să nu se vadă în videoclip.

 „Aşa păţesc toate animalele"

Maimuţa pe seama cărora bârlădenii s-au amuzat este un mascul de pavian. Animalul, pe nume Bubu, este foarte cunoscut în rândul bârlădenilor datorită vârstei înaintate pe care o are (13 ani).

Reprezentanţii menajeriei din Bârlad şochează spunând că Bubu nu este primul animal care are parte de un astfel de tratament din partea vizitatorilor. „Lipsa de personal nu ne permite să supraveghem fiecare grup de vizitatori. Astfel de scene se întâmplă şi cu restul animalelor. E vorba de lipsa celor şapte ani de acasă aici. Noi ne-am făcut datoria, am pus afişe în care se spune că vizitatorii nu au voie să se apropie prea mult de animale, că nu pot merge decât pe alee. Însă nu e suficient să citeşti, mai trebuie să şi înţelegi", ne-a spus, revoltat, Adrian Cărăbăţ, administratorul Grădinii Zoologice din Bârlad. Acesta a aflat de la reporterii noştri de isprava tinerilor bârlădeni.

Torţionarii, riscă să fie amendaţi

Iubitorii de animale au sărit ca arşi la aflarea scenei petrecute la Grădina Zoologică din Bârlad. Preşedintele Asociaţiei „Ajutaţi-l pe Azorel", Lucia Călinoiu, susţine că va face demersuri la Poliţie pentru ca tinerii torţionari să fie identificaţi. „Este de necrezut că se poate întâmpla aşa ceva. Pentru o astfel de faptă, se poate acorda o amendă penală. Noi vom face o plângere la Poliţie, iar cei care s-au distrat pe seama animalului ar trebui să plătească", ne-a spus Lucia Călinoiu.

Atenţie, videoclipul conţine limbaj explicit!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite