Cei mai mulți cititori au propus-o pe medicul Mioara Dașcău ca fiind cel mai bun doctor din Vaslui. Voi ce părere aveți?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Mioara Dașcău
Doctorul Mioara Dașcău

Medicul generalist Mioara Dașcău fost nominalizată de majoritatea cititorilor ca fiind doctorul cu care Vasluiul se mîndreşte. Imediat în top urmează medicul neonatolog de la maternitatea Spitalului Județean Vaslui, Pavel Victoria, și chirurgul Augustin Ilieș. Spune-ne părerea ta despre aceste nominalizări şi fă altele. Mai ai o săptămână la dispoziţie.

Medicul Mioara Dașcău se bucură de multă simpatie în rândul vasluienilor care au desemnat-o în număr mare ca fiind doctorul cu care Vasluiul se mîndreşte. „Niciun medic din județ nu are cunoștințele doamnei doctor Dașcău. O recomand cu căldură oricărei persoane care e în căutarea unui medic de familie", a scris Ion pe site-ul vaslui.adevarul.ro.

În topul nominalizărilor se află şi medicul neonatolog Victoria Pavel de la maternitatea Spitalulului Judeţean, dar şi alţi medici specialişti din oraş. Vasluienii mai au la dispoziţie o săptămână pentru a nominaliza medicii care au dat dovadă de competenţă şi profesionalism. (VEZI AICI CELELALTE NOMINALIZĂRI)

Sesiunea de nominalizări pentru campania „Doctori cu care Vasluiul  se mândreşte" iniţiată de ziarul „Adevărul“ a intrat pe ultima sută de metri.

Cei care doresc să mulţumească specialiştilor în medicină care i-au tratat pot face acest lucru nominalizându-i fie pe site-ul vaslui.adevarul.ro fie pe adresa de mail vaslui@adevarul.ro.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite