Unii cu cheltuiala, alţii cu gratuităţile. Vezi aici cât a investit Adrian Porumboiu în jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vaslui, CFR Cluj şi Steaua au investit serios în achiziţii, în timp ce Rapid şi Dinamo au luat numai fotbalişti liberi de contract.

A rămas mai puţin de o lună până la startul sezonului intern (14 iulie, Supercupa României), iar echipele care ne vor reprezenta în Europa s-au reunit deja, unele plecând chiar în cantonamente. În acest moment, în care au început pregătirile, campaniile de achiziţii sunt conturate destul de bine şi pot da naştere unor prime concluzii.

Dintre „europene", CFR, Steaua şi Vaslui păstrează tendinţa ultimilor ani în care au investit constant în transferuri, Paszkany, Becali şi Porumboiu scoţând din nou din buzunar peste un milion de euro fiecare pentru aducerea de jucători. Prin contrast, Copos şi Badea au rămas fideli politicii pe care au permanentizat-o de câteva sezoane: jucători veniţi gratis, la final de contract.

„U" Cluj şi Chiajna, fără jucători

Ardelenii, rămaşi fără „lotul Petrolul", şi-au păstrat antrenorul, pe Claudiu Niculescu, şi încearcă să se cârpească cu jucători precum Mărgăritescu sau Bogdan Pătraşcu. Şi de la Chiajna au plecat mai toţi jucătorii importanţi cu care Reghecampf uimea Liga I în retur, pe lângă cei transferaţi la Steaua alegând alte cluburi Adrian Popa, Guilherme şi Mamele. Astfel, Ilie Stan, noul antrenor, e nevoit să-şi contruiască, practic, un nou lot.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite