Vaslui: Un bebeluș a fost găsit mort la groapa de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperirea macabră a fost făcută de o femeie de etnie rromă ieri dimineață, ea fiind cea care a anunțat Poliția.

Când au ajuns la fața locului criminaliștii au descoperit că trupul bebelușului era ascuns parțial într-un sac, însă membrele erau mâncate de animale. Polițiștii bănuiesc că mama acestuia ar fi cea care l-a omorât și care i-a aruncat trupul la groapa de gunoi, mai ales că băiețelul prezenta urme de strangulare.

Oamenii legii au venit la fața locului și cu un câine de urmă cu ajutorul căruia speră să refacă traseul pe care l-a urmat mama bebelușului. „Există suspiciunea comiterii infracțiunii de pruncucidere, însă acest lucru va fi stabilit cu exactitate după efectuarea necropsiei. Dacă există persoane care ne pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul de urgență 112. De asemenea, mama este rugată să se prezinte și ea la Poliție sau la spital dacă are nevoie de îngrijiri medicale, asta în cazul în care nașterea nu a avut loc într-o unitate spitalicească", ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Șefii Posturilor de Poliție Rurală din localitățile apropiate municipiului Vaslui au intrat și ei în alertă. Aceștia au primit ordin de a face cercetări pentru identificarea familiei pruncului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite