A scăpat cu viaţă după ce a fost lovit din plin de un autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân în vârstă de 60 de ani din Vaslui a ajuns, joi, la spital, după ce a fost lovit din plin de un autobuz chiar pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc ieri după-amiază, pe trecerea de pietoni de la sensul giratoriu de la Găzărie.

Potrivit călătorilor din autobuzul care face cursă regulată între Vaslui-Sauca-Bejăneşti, bătrânul ar fi apărut deodată în faţa autovehiculului, iar şoferul, cu toate că a frânat, nu a mai putut evita impactul.

„Nu avea viteză şoferul, deoarece abia ieşise din sensul giratoriu. Bătrânul a apărut în faţă alergând şi cred că l-a lovit la cap", ne-a povestit unul dintre martori.

La faţa locului a sosit un echipaj al ambulanţei SMURD care a transportat victima la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Potrivit medicilor de aici, bătrânul s-a ales doar cu un cucui şi cu o sperietură zdravănă.

„Din primele cercetări, vinovat de producerea acestui accident se face şoferul autobuzului, care nu a respectat semnificaţiile indicatorului de trecere pentru pietoni", ne-a declarat Iulian Munteanu, şeful Biroului Municipal Rutier Vaslui.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar călătorii au fost preluaţi de un alt autbuz care i-a dus la destinaţie.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite