PREMIERĂ/ Săptămâna aceasta se inaugurează primul Cinema 3D din judeţul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De miercuri, cinefilii pot urmări pelicule în format tridimensional la Casa Sturdza din Bârlad.

Cinematograful 3D din Bârlad a luat fiinţă printr-o colaborare realizată între reprezentanţii Muzeului „Vasile Pârvan" şi o firmă de specialitate din Galaţi. La Casa Sturdza, vizitatorii vor putea urmări nu doar filme artistice, ci şi documentare şi scurt metraje.

„Prin intermediul acestui Cinema dorim să oferim publicului şi altfel de spectacole decât cele obişnuite pentru muzeul nostru. Ne propunem, astfel, să venim şi în ajutorul elevilor, pentru că vor fi proiectate, pe lângă filme artistice, şi filme documentare de scurt şi lungmetraj", a mai spus Mircea Mamalaucă, directorul muzeului bârlădean.

Cinematograful 3D va avea o capacitate de 25 de locuri, iar programul va fi de marţi până duminică. Preţurile vor varia în funcţie de tipul de film rulat.

Cel mai scump va fi biletul pentru un film artistic, a cărui valoare va fi de 15,5 lei. Pentru un documentar de lungmetraj biletul va costa 10,5 lei, în timp ce pentru unul de scurtmetraj , 5,5 lei. Preţurile sunt comparabile cu cele practicate în cinematografele similare din alte oraşe din ţară.

În prima zi, spectatorii sunt aşteptaţi de la ora 13.oo pentru a viziona filme documentare. După ora 17.oo veţi putea viziona filmul „Resident evil" (Viaţa de apoi).

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite