Vaslui: Audierile în cazul rromilor bătăuși de la Murgeni continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

60 de polițiști și jandarmi i-au păzit pe scandalagii toată noaptea.

UPDATE 20:00 Ancheta maraton de la Murgeni continuă și la această oră. 30 de persoane au fost audiate până acum. Oamenii legii au întocmit 11 dosare penale pentru ultraj, loviri și distrugere. Alte cinci persoane aufost reținute cu propunere de arestare. Acestea sunt Viorel Mamai și Petru Mărăcine, din clanul Muruieștilor și Dolănescu, Cantemir și Napoleon Ștefan din clanul Sănduleștilor.

UPDATE 17:00 Bulibașa din Murgeni, Vasile Tănase, zis Limbrian, spune că în această seară va avea loc o nouă judecată țigănească, cu un bulibaș din Galați, în timp ce liderul clanului Murui, Tănase Dumitru zice că nu mai vrea o nouă judecată.

image

UPDATE 10:30 Polițiștii au audiat 25 de persoane implicate în scandal și martori până acum . Oamenii legi preconizează că nu vor temina interogatoriile nici astăzi.

UPDATE 09:50 Forțele de ordine au reușit să-i calmeze pe rromi. Audierile vor continua toată ziua. „Până acum nu s-a aplicat nici o sancțiune și nu s-a întocmit niciun dosar penal deoarece nu au fost audiate toate persoanele implicate”, ne-a spus Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui

Zeci de polițiști și jandarmi se află acum la Murgeni și încearcă să păstreze liniștea între clanurile de rromi ce s-au tăiat ieri cu săbii în cartierul Bedreaga. În cursul zilei de astăzi se așteaptă ca mai mulți rromi să se aleagă cu dosar penal.

CITEȘTE: Război între clanurile țigănești din Murgeni

Rămâneți pe www.adevarul.ro  pentru a afla toate detaliile despre scandalul de la Murgeni.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite