Un asistent maternal a fost găsit spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un asistent maternal profesionist din localitatea vasluiană Iana a fost găsit spânzurat de un nuc din grădina casei. Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit bărbatul.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, trupul neînsufleţit al asistentului maternal a fost găsit ieri de un vecin, acesta din urmă fiind cel care a sunat la 112. În urma primelor cercetări, anchetatorii presupun că ar fi vorba despre o sinucidere, deşi bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio.

„În urma examinării cadavrului, nu au fost constatate urme de violenţă specifice vreunei infracţiuni. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal de Urgenţă Bârlad, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui au decis ca micuţul care era în îngrijirea asistentului maternal să rămână sub tutela soţiei bărbatului.

„Copilul va rămâne în plasament familial la soţia asistentului maternal, care prezintă garanţii morale, fiind cadru didactic la o şcoală din sat. Important este că băieţelul nu conştientizează la vârsta lui ceea ce s-a întâmplat, în această perioadă aflându-se la bunicii materni", a declarat Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite