De 1 aprilie, pompierii vasluieni au luat țeapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar de ziua păcălelilor, pompierii vasluieni au fost nevoiți să intervină la un bloc din Vaslui pentru a debloca o persoană despre care vecinii bănuiau că ar fi decedat în propria locuință. Din fericire, bănuielile oamenilor nu s-au adeverit.

Apelul la 112 a fost făcut de Iorgu Penișoară, locatar al blocului 264 de pe strada Petru Rareș. Bărbatul s-a plâns că de aseară, în continuu, îi curge apă în casă de la vecina de la etajul doi, informație confirmată și de vecinul de la etajul 1. Acesta a fost motivul pentru care a solicitat ajutorul pompierilor, motivând către aceștia că vecina cu pricina este decedată.

image

Iorgu Penișoară se plânge că pereții din casa lui sunt plini de apă

Ulterior, bărbatul le-a cerut scuze salvatorilor, pentru deranjul creat. „De aseară îmi curge apă într-o veselie în cameră. Uitați-vă și dumneavostră la pereți...sunt plini de apă! Am bătut la ușă, am sunat și, când am văzut că nu răspunde nimeni, am chemat pompierii. Am crezut că e moartă", ne-a declarat Iorgu Penișoară.

image

Pompierii au intrat în apartament prin geamul de la balcon

„Se mai întâmplă"

Deși ceilalți vecini le-au spus pompierilor că femeia care locuiește la etajul doi e plecată la țară, pentru a fi siguri, aceștia au urcat în apartamentul presupusei victime prin balcon. Din fericire, locuința era goală, în schimb era plină de apă.

image

Din fericire, pompierii nu au găsit pe nimeni acasă

Ei spun că astfel de cazuri în care solicitările nu se confirmă sunt aproape la ordinea zilei. „Bărbatul care ne-a solicitat ajutorul a spus că nu a mai vazut-o pe femeie de trei zile. Noi am trimis două echipaje la fața locului, care nu au confirmat bănuielile bărbatului. Se maii întâmplă. Nu e prima oară când suntem puși pe drumuri de astfel de apeluri. Oricum ar fi, noi trebuie să ne facem datoria", ne-a declarat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite