La doar 17 ani, un vasluian are cazierul plin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost arestat preventiv (Arhivă)
Tânărul a fost arestat preventiv (Arhivă)

Un tânăr în vârstă de doar 17 ani din localitatea vasluiană Văleni a ajuns după gratii, el fiind cercetat de poliţişti pentru distrugere, complicitate la furt calificat, tenativă la furt calificat şi furt calificat.

Potrivit oamenilor legii, tânărul este principalul suspect în comiterea a trei infracţiuni de distrugere prin incendiere.
În luna ianuarie a acestui an, a dat foc la o şură cu fân şi la una de coceni de porumb aflate în curtea unui vecin.

În aceeaşi lună, tânărul  a mai provocat un incendiu prin care a fost distrus acoperişul din stuf al unei dependinţe dezafectate, aflată în curtea locuinţei unei femei din satul Văleni. De asemenea, poliţiştii au stabilit că tânărul este suspect şi de comiterea unei alte infracţiuni de distrugere prin incendiere, faptă săvârşită în luna decembrie 2011.

Tânărul este suspectat şi de săvârşirea unei infracţiuni de furt, faptă comisă în luna aprilie 2012 când a sustras un miel din curtea unui bărbat, domiciliat în satul Ivăneşti, comuna Pădureni.

Acum câteva zile, minorul a fost complice la săvârşirea unei infracţiuni de furt, fiind sustrase oi de la o stână aflată pe raza comunei Dimitrie Cantemir.

Tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huşi cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi şi a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 20 zile.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite