O fată de 14 ani, abuzată sexual de un bărbat de 27 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră în vârstă de 14 ani, din localitatea vasluiană Griviţa, a ajuns în atenţia poliţiştilor, dar şi a reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, după ce a rămas însărcinată cu un tânăr de 27 de ani din aceeaşi localitate.

Părinţii fetei sunt oameni foarte respectaţi în sat, tatăl fiind medic veterinar, iar mama profesează şi ea ca medic în judeţul Galaţi. Localnicii spun că fata stătea mai mult singură şi dau vina pe neglijenţa părinţilor pentru cele întâmplate.

„Acest caz a ajuns în atenția instituției printr-o sesizare telefonică. S-a acordat consiliere psihologică atât copilului, cât și mamei. Familia împreună cu minora s-au mutat în judeţul Galaţi astfel încât vom lua legătura cu cei de la Direcţia de Protecţie a Copilului de acolo pentru a monitoriza în continuare cazul", a precizat Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvânt la DGASPC Vaslui.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor bârlădeni care au deschis o anchetă şi efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de relaţii sexual cu un minor, faptă care se pedepseşte cu închisoarea de la trei la 10 ani.

Acesta este cel de-al şaselea caz de abuz sexual asupra unui minor anchetat de cei de la DGASPC de la începutul acestui an. Potrivit acestora, victimele au între 9 şi 16 ani şi toate provin din mediul rural.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite