În urma altercaţiei din trafic, Daniel Stanciu şi-a rupt o mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Stanciu a mai fost bătut de antrenorul secund al UTA, anul trecut
Daniel Stanciu a mai fost bătut de antrenorul secund al UTA, anul trecut

În urma scandalului de ieri prezentat în exclusivitate de „Adevărul" în care au fost implicaţi fotbalistul lui FC Vaslui, Marius Niculae şi team-managerul echipei, Daniel Stanciu, acesta din urmă s-a ales cu mâna stângă fracturată.

Team-managerul clubului FC Vaslui a ajuns, ieri, la spital pentru investigaţii medicale după ce, alături de atacantul Marius Niculae, a fost implicat într-un scandal în trafic la intrarea în municipiul Bârlad dinspre Vaslui. (Citeşte aici întreaga întâmplare)

Daniel Stanciu a povestit într-o emisiune televizată la Digi Sport că scandalul din trafic de luni nu a fost provocat de el şi de Marius Niculae, ci de ceilalţi doi bărbaţi care circulau cu maşina din sens opus.

„Era o coloană mare de maşini şi nişte indivizi au venit să sară la bătaie. Unul m-a împins, am căzut peste un pod şi mi-am fracturat mâna stângă. Indivizii respectivi au blocat drumul şi nu mai voiau să lase pe nimeni să treacă", a povestit Stanciu.

Potrivit poliţiştilor vasluieni, până la această oră doar un bărbat de 29 de ani, care făcea parte din cealaltă tabără, a făcut plângere pentru loviri şi alte violenţe.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite