Se teme Zotta de Porumboiu? Rapidistul n-a făcut deplasarea la Vaslui!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Zotta
Constantin Zotta

Rapid şio FC Vaslui joacă în această seară ultimul meci oficial din acest an, dar partida este învăluită de acuzaţiile de corupţie lansate de patronul galben-verzilor la adresa lui Constantin Zotta.

Cele două părţi s-au jignit şi contrazis reciproc, dar mutarea concretă a făcut-o preşedintele Rapidului. Acesta n-a însoţit delegaţia giuleştenilor la Vaslui, unde Răzvan Lucescu şi elevii său au ajuns în ieri după amiază.

Acest lucru poate fi interpretat şi ca o teamă a preşedintelui rapidist de a da ochii cu fostul lui patron, dar mai există totuşi posibilitatea ca Zotta să ajungă în Moldova chiar mâine, cu puţin timp înainte de primul fluier al arbitrului.

Zotta a negat că ar fi vorbit cu jucători vasluieni despre posibile transferuri ale acestora. „Vreau să spun răspicat următorul lucru: nu am discutat cu absolut nimeni de acolo despre oferte sau transferuri, totul e o invenţie pentru a inflama atmosfera înainte de meci. Şi nu m-am ocupat niciodată cu aşa ceva! Nu am vorbit niciodată cu vreun jucător şi nu am făcut nicio ofertă de a veni la Rapid. Nici acum şi în nici o altă zi de cînd am plecat de acolo. Dacă există vreun jucător care să afirme aşa ceva să iasă public şi să probeze. Eu îmi pun telefonul cu toate apelurile şi mesajele la dispoziţie! Şi nu voi lăsa lucrurile nerezolvate, cei care mint vor plăti. Îi rog mai ales pe fondul acestui episod jenant pe fanii noştri să fie alături de noi, îi asigur că nu ne ocupăm de lucruri de care să le fie ruşine! Nu noi!", a menţionat el.

„Îi rog pe cei de la Vaslui, după toate aşa zisele dezvăluiri cum că eu contactez jucătorii lor pentru a le promite ştiu eu ce, să nu mai implice Rapidul în toată această poveste. Dacă doresc să se contreze cu mine le stau la dispoziţie, dar să nu atragă în această poveste echipa noastră! E normal să mă atace, am un litigiu financiar cu ei şi vor să mă determine să renunţ. Aşa cred cei de la Vaslui că mă sperie şi mă fac să îmi retrag memoriul? Eroare. Am o veste proastă pentru ei: nu o voi face şi nici nu permit ca Rapidul să fie tras într-o astfel de poveste urâtă! Certaţi-vă cu mine dacă aveţi chef, dar lăsaţi-mi clubul în pace!", se arată în comunicatul publicat pe site-ul echipei Rapid.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite