Zotta: "Ne dorim să câştigăm Cupa României. Cred că a sosit momentul ca Vaslui să câştige un trofeu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului FC Vaslui, Constantin Zotta, a declarat, vineri, că echipa sa a fost norocoasă la tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României, fază în care va întâlni formaţia Voinţa Livezile (Liga a III-a), menţionând că a venit momentul pentru gruparea galben-verde să câştige un trofeu.

"Am fost norocoşi la tragerea la sorţi, pentru că ne doream să jucăm în primul rând la Vaslui acest meci. Era important să jucăm acasă pentru că partida vine după o perioadă grea, în care noi jucăm cu Dinamo, avem o deplasare la Roma, în Liga Europa, şi apoi mergem să jucăm la Cluj cu CFR. Ne dorim să câştigăm Cupa României, cred că a sosit momentul ca Vaslui să câştige un trofeu", a spus Zotta.

Referitor la meciul cu Dinamo, care va avea loc duminică, în etapa a VI-a a Ligii I, Zotta a spus că va fi un meci foarte greu. "Dinamo are cinci victorii, e pe primul loc şi ne va fi foarte greu, însă sper ca această calificare în grupele Ligii Europa şi victoria de la Braşov să fi dat încredere jucătorilor noştri. Cei de la Dinamo sunt puţin mai slabi acum, pentru că Torje (n.r. - jucător transferat la Udinese) a însemnat mult, dar cu Dinamo nu e niciodată uşor, are lot valoros şi cu experienţă", a precizat oficialul vasluian.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite