Ziua absolventului a fost sărbătorită pentru a treia oară la Vaslui. Vezi aici imagini emoţionante de la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de liceeni din clasele terminale din Vaslui au umplut Piaţa Civică a oraşului şi au răspuns „prezent" pentru ultima dată la strigarea catalogului, de această dată în faţa tuturor dascălilor, dar şi a părinţilor şi prietenilor. 

Ajunsă la cea de-a treia ediţie, „Ziua absolventului" a fost sărbătorită de peste 1.500 de oameni. Elevi, profesori, părinţi, dar şi oficialităţi, cu toţii s-au adunat în Piaţa Civică a municipiului Vaslui, acolo unde s-au adunat pentru ultima dată în careu, luându-şi adio de la cei 4 ani de liceu.

Evenimentul a început cu intonarea imnului de stat de către corala „Fantasia", după care au urmat sfaturile şi urările de bine rostite de autorităţi şi directorii de şcoală.

Următorul moment a fost unul presărat de invidia tuturor absolvenţilor, şi anume acela în care au fost anunţaţi şefii de promoţie a fiecărui liceu în parte. În ordinea mediilor obţinute, aceştia sunt: Cristina Dumbravă (9,99)-Colegiul Economic „Anghel Rugină", Ramona Chiricioaie şi Loredana Durac (9,98)-ambele de la „Emil Racoviţă", Roxana Ciobanu (9,95)-Liceul „Mihail Kogălniceanu", Valentina Burada (9,91)-GSI „Ştefan Procopiu", Oana Maria Stângă (9,82)-Liceul cu Program Sportiv şi Alexandra Călin (9,71)-GSI „Ion Mincu".

Evenimentul s-a închiat în lacrimi, atunci când toţi cei prezenţi, elevi, profesori şi părinţi laolaltă, au cântat în cor vestita melodie „Ani de liceu", momentul culminant fiind aruncarea tocurilor în aer.

Vedeţi aici câteva imagini emoţionante care sunt mai presus decât cuvintele

image

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite