Vaslui: Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită de copiii cu dizabilități

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Beneficiarii Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Vaslui (CSCCH) şi beneficiarii Centrului de Zi Vaslui au sărbătorit Ziua Mondială a Teatrului printr-un spectacol susţinut ieri la Centrul de Afaceri.

Micuții din școlile și grădinițele vasluienii au putut vedea pe Scufița Roșie sau Ridichea Uriașă, rolurile fiind interpretate sau mânuite de copiii cu dizabilități. Scopul acestei acţiuni a fost acela de a oferi sprijin celor mici, de a inspira familia, comunitatea, societatea, de a aprecia şi iubi copiii şi, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos şi fericit.

image

Micuții spectatori au fost numai ochi și urechi la piese de teatru

Prestaţia copiilor a adus în sufletele noastre acea energie copilărească ce ne dă forţă să mergem mai departe şi să realizăm tot ce ne propunem. Copiii ce au jucat în piesele de teatru au avut un rol bine stabilit astfel încât personajele interpretate au căpătat viaţă ca şi când ele însele şi-ar fi făcut popria prezentare, reuşind astfel punerea în scenă a unor piese de teatru perfecte, cu o foarte buna mişcare scenică, făcând ca mesajul transmis publicului să fie direct şi natural", ne-a declarat Marius Dohotaru, coordonator al CSCCH Vaslui.

Desfăşurarea acestei acţiuni a fost posibilă datorită implicării deosebite a personalului CSCCH Vaslui, dar și a clubului Rotaract care a donat toți banii pe care i-a obținut din vânzarea biletelor.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite