Zilele Vasluiului cu artişti fără playback

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe vasluieni îi aşteaptă trei zile de petrecere. Primăria a reuşit să strângă din sponsorizări 80.000 de lei pentru a organiza evenimentul.

Competiţii sportive, concerte, expoziţii şi lansări de carte, dar şi aniversarea celor care sărbătoresc nunta de aur, acestea sunt atracţiile din acest an la Zilele Vasluiului. Cu un buget de austeritate, dar ajutaţi de sponsori, şefii oraşului au reuşit să ducă mai departe tradiţia.

„N-am reuşit să-i aducem pe cei de la Iris, dar vor veni alte formaţii care, cu siguranţă, îi vor încânta pe vasluieni. Criteriul de bază a fost ca artiştii să nu facă playback“, a explicat viceprimarul Daniel Neacşu.

Manifestarea va debuta astăzi cu o expoziţie organizată la Muzeul Judeţean, dedicată marelui explorator Emil Racoviţă. Vor urma lansări de carte, iar cei mai vârstnici dintre vasluieni, care au împlinit 50 de ani de căsnicie, vor fi felicitaţi de către mai-marii oraşului.

Seara va continua cu o întrecere de şah ce va avea loc la Clubul „Prietenia“, urmată de un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul „Trandafir de la Moldova“, Zinaida Julea, Igor Rusu şi trupa „Provincialii“. Prima zi de petrecere se va încheia cu o discotecă în aer liber.

Bere Gratis şi Connect-R, vedetele de sâmbătă

Sâmbătă, iubitorii de fotbal sau de înot se pot întrece la baza de la ştrand, acolo unde organizatorii le-au pregătit  două competiţii. Seara se anunţă una incendiară, deoarece pe scena din apropierea bazinului vor urca Connect-R şi trupa Bere Gratis, alături de vedetele autohtone Tigers şi Dance Factory. Distracţia se va prelungi până târziu în noapte, cu o discotecă.

Andreea Bănică încheie sărbătoarea

Ultima zi de petrecere va debuta cu un concurs dedicat celor care se pricep să facă demonstraţii pe role şi skateboard. Cei mai mici sunt invitaţi de la ora 17.00 în Centrul Civic pentru a viziona teatrul de păpuşi de la Centrul Cultural, cu piesa „Prostia Omenească“.

Începând de la 20.00, petrecăreţii sunt din nou aşteptaţi la ştrand pentru a cânta şi dansa alături de Deepside Deejays şi Andreea Bănică, care vor încheia cele trei zile de petrecere. „Din păcate, din lipsa fondurilor, în acest an nu putem să le oferim vasluienilor un foc de artificii“, a spus şi Valeriu Caragaţă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite