Bârlad: Zahăr şi ulei pentru persoanele nevoiaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alimentele au fost recepţionate ieri de căre reprezentanţii Primăriei Bârlad
Alimentele au fost recepţionate ieri de căre reprezentanţii Primăriei Bârlad

Primăria Bârlad va oferi pachete cu alimente şi dulciuri la 1.000 de persoane cu o situaţie socială precară

Alimentele au fost recepţionate ieri de către reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din Bârlad (DAS) şi vor fi distribuite către populaţie în preajma Crăciunului.

"Acordarea acestor ajutoare a devenit o tradiţie pentru noi. La fel am procedat şi în anii trecuţi, dar şi anul acesta, de Paşte. Suntem conştienţi că sunt foarte multe persoane nevoiaşe, pentru care un kilogram de ulei în plus contează", ne-a spus Liliana Platon, şefa DAS.

 Pachetele sunt în valoare de 25 de lei

Ajutoarele de la Primărie vor fi acordate bârlădenilor care sunt înscrişi la asistenţă socială, pensionarilor cu venituri mici, persoanelor cu handicap, dar şi nevăzătorilor, copiilor seropozitivi sau bârlădenii săraci care au venit în audienţă la edilii oraşului.

Primăria a cheltuit, în total, 25.000 de lei, iar fiecare pachet va conţine ulei, zahăr, dar şi diferite dulciuri a căror valoare este estimată la 25 de lei.

"Ajutorul pe care mi-l va acorda Primăria este binevenit. Eu am doi copii, pe care îi hrănesc doar din ajutorul social. Nu aş fi avut ce să le pun pe masă de Crăciun dacă nu s-ar acorda aceste ajutoare. E bine că autorităţile se mai gândesc şi la noi, cei săraci", ne-a spus Liliana P., asistat social din Bârlad.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite