Wesley şi Adailton, 50% din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley (stânga) şi Adailton sunt vedetele Vasluiului
Wesley (stânga) şi Adailton sunt vedetele Vasluiului

Brazilienii Vasluiului nu se dezmint. Cuplul Wesley -Adailton a făcut din nou spectacol luni seară, cei doi bătând de unii singuri Mioveniul (5-0). Dacă ultimul a reuşit o „dublă", Wesley a punctat de trei ori şi l-a detronat pe albanezul Demollari din topul celor mai buni marcatori străini în România.

Wesley (31 de ani) este de asemenea cel mai bun marcator din istoria clubului moldovean, la 13 goluri distanţă de Temwanjera, colegul său din atac. „Sunt foarte fericit în România, îmi merge de minune aici", a declarat căpitanul galben-verzilor. Dacă Wesley Lopes a devenit o certitudine încă din 2009, atunci când a aterizat la trupa lui Porumboiu, din 2010 el şi-a găsit un partener de nădejdie care să pună umărul la ridicarea echipei: Adailton. Practic, de când joacă împreună în Moldova, cei doi brazilieni au  reuşit aproape jumătate dintre golurile marcate de FC Vaslui în campionat, nu mai puţin de 33 dintr-un total de 67.


CS Mioveni 0
Hăisan - Voicu, Săndulescu, Olteanu, Baicu - Mărgăritescu, V. Gheorghe (Iordache 60) - Dică, Coşereanu (Ayza 79), Neaga (Enache 65) - Tănasă.
Antrenor: Constantin Stancu

FC Vaslui 5
Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevic - Zmeu (R. Costin 70), Pavlovic - Adailton, Wesley (Buhăescu 81), Sânmărtean - Temwanjera (Bello 75).
Antrenor: Viorel Hizo
Goluri: Wesley 8, 64, 77, Adailton 26, 49
Stadion „Mioveni": 3.000
Arbitru: Marius Avram

Top 5 marcatori străini în Liga 1

Nume              Goluri
Wesley             39
Demollari        36
Kapetanos     28
Njock               28
Temwanjera  27

Top 5 marcatori Vaslui în Liga 1

Nume              Goluri
Wesley              39
Temwanjera       27
Ljubinkovici        24
Adailton             13
Burdujan            10

(*) Required fields

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite