Wesley rămâne la FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 5 zile de absență, Wesley a revenit la antrenamente și anunță că nu pleacă de la echipa patronată de Adrian Porumboiu.

Însoțit de impresarii săi, brazilianul Wesley a revenit sub comanda lui Viorel Hizo. Deși a fost curtat intens de formații precum CFR Cluj și Steaua București, mijlocașul brazilian a infirmat aceste oferte și a spus că ele au fost doar zvonuri.

"Eu nu am spus niciodată că vreau să părăsesc Vasluiul. Am avut, deja, o discuție cu domnul Porumboiu și l-am asigurat că vreau să continui aici. Vreau să joc fotbal și să iau titlul cu FC Vaslui", a declarat fotbalistul.

Citește și: Wesley și Kuciak au lipsit de la reunirea lotului

Unul din impresarii brazilianului, Lucian Marinescu, a afirmat că există posibilitatea ca fotbalistul să își prelungească înțelegerea cu FC Vaslui, care mai are 6 luni de contract cu gruparea galben-verde.

"Wesley va rămâne la FC Vaslui în următoarele 6 luni. Mai mult, la dorința lui, intenționăm să-i prelungim contractul", a spus Marinescu.

Cele 5 zile de întârziere îl vor costa pe Wesley 25.000 de euro, deoarece conducerea clubului a decis să îl amendeze pe jucător cu câte 5.000 de euro pentru fiecare zi în care a lipsit de la reunirea lotului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite