Wesley a reuşit al doilea hattrick al sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui FC Vaslui, Wesley Lopes, a făcut spectacol în partida cu FCM Tg. Mureş, el reuşind să înscrie de 3 ori în poarta lui Balauru, egalându-l astfel pe Marius Niculae în topul marcatorilor, cu 10 goluri.

Aceste 3 goluri înscrise în meciul cu Târgu Mureş l-au propulsat pe Wesley în topul golgeterilor pe care îl conduce alături de dinamovistul Marius Niculae, fiecare cu câte 10 goluri.

În vârstă de 30 de ani, Wesley are până acum 42 de goluri înscrise în Liga I, fiind şi cel mai bun marcator străin din campionatul românesc, performanţă reuşită la începutul acestei luni  atunci când l-a detronat pe Demollari.

„Nu doar absenţa lui Wesley la meciul cu Sporting  mă îngrijorează, ci şi cea a lui Mike, Cânu şi alţii. Din păcate, Wesley este om de gol şi ne va fi extrem de greu fără el", a spus Viorel Hizo.

„Va fi foarte greu fără Wesley, dar sper să trecem peste acest şoc. Trebuie să ne concentrăm şi mai mult decât până acum. Sper să înscriu, deoarece sunt mult mai importante pentru mine golurile din cupele europene. Ca să îi batem pe Sporting trebuie să fim un pic mai agresivi", a declarat şi Adailton.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite