Wesley: „Nu mă interesează ce spune Becali“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley este cel mai bun jucător al Vasluiului
Wesley este cel mai bun jucător al Vasluiului

Brazilianul a afirmat că își dorește să continue la Vaslui și nu poate lua în considerare o eventuală ofertă venită de la Steaua.

„Mă bucură intresul pe care îl arată Becali pentru mine, însă nu mă interesează Steaua. Îmi doresc să rămân la Vaslui și să câștigăm campionatul", a replicat Wesley după ce Becali și-a manifestat din nou interesul pentru a-l transfer ape atacantul lui FC Vaslui. „Să-i lăsăm pe ei să  vorbească acolo, iar noi să jucăm bine pe teren și să câștigăm meciul", a mai adăugat brazilianul, făcând referire la comentariile oficialilor steliști dinaintea partidei cu Vasluiul.

„Voi răspunde Stelei după meci"

Și Viorel Hizo s-a arătat deranjat de presiunea pe care steliștii încearcă să o pună pe fotbaliștii Vasluiului. „Meciul cu Steaua este unul ca oricare altul pentru noi și nu este nicio presiune în plus. Vizavi de declarațiilor celor de la Steaua, o să le răspund după meci, și chiar vreau să le răspund. Ei tot vorbesc de Wesley, dar el nu mai este jucător de 16 ani să fie așa ușor influențat. O să încercăm să ne detașăm de această isterie mediatică, numită Steaua", a subliniat Hizo.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite