Wesley: „Vrem să luăm titlul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley este considerat cel mai bun jucător străin din Liga I
Wesley este considerat cel mai bun jucător străin din Liga I

Ca şi patronul său, Wesley, autorul golului prin care galben-verzii au obţinut o victorie istorică, n-au menajat trupa din Ghencea nici în declaraţii!

„Am întâlnit o Steaua subţirică şi era păcat să nu o batem. Sunt bucuros că am obţinut trei puncte foarte importante", a declarat Adrian Porumboiu imediat după Steaua - Vaslui, scor 0-1.

„A fost un meci pe viaţă şi pe moarte! Steaua n-a avut nicio şansă! Noi, înainte de meci, n-am dat nicio declaraţie şi doar am pregătit excelent jocul. În schimb, în ziar, la televizor, numai Steaua, Steaua, Steaua! Să dai din gură înainte de meci e uşor, să baţi pe teren, cum a făcut-o Vasluiul pe Ghencea, ăsta e mai greu. S-a tot spus înainte de meci că Vasluiul n-are niciun trofeu, că Vasluiul n-are nimic, că Vasluiul are doar doi, trei jucători şi cam atăt. Declaraţiile astea ne-au supărat un pic. Am vrut să arătăm că putem bate Steaua şi acum vrem să arătăm că putem căştiga şi un trofeu", a declarat Wesley.

Brazilianul a spus răspicat că ţinteşte locul 1: „Vreau titlul! Suntem la trei puncte de CFR şi mai sunt destule meciuri de jucat. Trebuie să vorbim mai puţin şi să ne concentrăm mai mult. Să nu mai pierdem puncte cu echipe mici, cum am mai făcut-o".

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite