Voluntarii de la „People to People“ s-au transformat în Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, un grup de 31  de elevi de la de la Şcoala Generală nr. 5 „Ştefan cel Mare"" şi de la Colegiul Economic „Anghel Rugină", membri ai organizaţiei „People to People", au adus un strop de bucurie în rândurile prichindeilor de la Grădiniţa Tăcuta, dar şi în rândul bătrânilor de la Centrul de Asistenţă Medico-Socială Codăeşti.

Pentru cei 21 de copii de la grădiniţa din Tăcuta, dar şipentru  12 şcolari din clasa I care învaţă la şcoala din aceeaşi localitate, moşul a venit cu sacii plini de cadouri. Elevii au strâns jucării, haine, iar din banii obţinuţi din donaţii au cumpărat dulciuri, fructe, mănuşi, ciorapi pe care le-au dăruit în  cadrul unei serbări de Crăciun oganizată la Şcoala generală din Comuna Tăcuta.

Voluntarii de la „People to People" i-au colindat, apoi, pe bătrânii de la Centrul de Asistenţă Medico-Socială din Codăeşti. Ei au  susţinut un spectacol în cadrul căruia au interpretat colinde în limbile română, italiană şi engleză, apoi le-au oferit mici daruri celor 32 de bătrâni internaţi în spital.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite