Viorel Hizo, furios pe arbitraj după Timişoara - Vaslui 2-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărat de eşecul suferit de echipa sa în faţa bănăţenilor, antrenorul galben-verzilor a criticat în termeni duri prestaţia brigăzii de arbitri, acuzându-i că au condus jocul într-o manieră menită să ajute echipa gazdă.

"Dulăul" s-a dezlănţuit la conferinţa de presă de după partidă şi a acuzat dur maniera de arbitraj a centralului Avram.

"Am încercat să jucăm şi să câştigăm, din păcate nu am putut. A fost un joc ciudat, am primit două goluri, iar adversarul, dacă mă gândesc bine, n-a avut nici un sfert de ocazie. Este probvlema noastră, am avut cinci - şase situaţii în care trebuia să marcăm. Eliminarea lui Cânu este stupidă, a fost dicată de arbitrul de rezervă după trei minute, ceea ce naşte suspiciuni faţă de ce s-a întâmplat la acea fază. Cred că am dominat jocul, dar asta este", a declarat Viorel Hizo.

Contra: "N-am fost învinşi în niciun moment al jocului"

Tehnicianul Vasluiului a pus greşelile de arbitraj şi pe seama şefilor de cluburi, cei care sunt singurii ce pun presiune pe  "fluieraşii" români.

"Maniera de arbitraj din prima repriză... Cine latră mai mult la televizor în săptămâna dinaintea meciului, este favorizat de arbitraj. Când am venit aici cu Rapidul, acelaşi arbitru a greşit împotriva noastră. Am fost peste Poli, număraţi şuturile la poartă, număraţi ocaziile de gol", a mai spus "Dulăul".

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite