Viorel Hizo: "Nu ne putem bucura pe supărarea şi deznădejdea altor echipe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat că nu se poate bucura că echipa sa va juca în preliminariile Ligii Campionilor în urma nelicenţierii formaţiei FC Timişoara.

"Nu pot spune că sunt bucuros, era o decizie care se vehicula de aproximativ două luni de zile. Din 31 martie mai toată lumea vehicula acest lucru. Noi eram oricum în cupele europene, acum vom juca un tur în plus şi ne prezentăm pentru Champions League. Nu ne putem bucura pe supărarea şi deznădejdea altor echipe. Eu cel puţin nu pot. Cu toate că Vasluiul merita să fie chiar mai sus după ceea ce a arătat în campionatul trecut, dar asta a fost", a declarat Hizo.

Întrebat dacă echipa sa este pregătită să joace în grupele Ligii Campionilor, Hizo a spus că FC Vaslui ar mai avea nevoie de transferul a doi-trei jucători pentru a obţine calificarea: "Aşteptăm să vedem comunicatul TAS privind posibilitatea de a face transferuri. Este foarte important dacă am putea să mai transferăm şi vreo doi-trei jucători. Dacă nu, vom juca cu ceea ce avem".

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, aceeaşi decizie fiind luată şi în cazul Universităţii Craiova, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu.

FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi, în timp ce Gloria Bistriţa pentru datorii la buget. Cele două cluburi primiseră licenţa din partea comisiei de primă instanţă, dar directorul de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a făcut apel. Craiova nu a primit licenţa din cauza datoriilor şi a făcut apel la această decizie.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite