Viorel Hizo: „Avem jucători mai tehnici decât ai Spartei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În  duelul de astăzi, „Dulăul"  mizează pe pragmatism, dar mai ales pe calitățile individuale și pe entuziasmul pe care îl au au galben-verzii.

Viorel Hizo este de părere că doar ghinionul mai poate sta în calea vasluienilor în drumul spre grupele Europa League.

„Este un joc foarte dificil și, chiar dacă am câştigat cu 2-0 în tur, asta nu înseamnă că ne-am calificat. Suntem o echipa tânără care ajunge pentru a doua oară în play-off-ul Ligii Europa împotriva unei echipe din Praga și sper că vom reuși un joc bun, astfel încât la final să ne calificăm.Asta ar însemna, atât pentru mine, cât și pentru jucători, o performanță deosebită. În ultimii ani am disputat mai  multe  meciuri europene, ceea ce a dus la un plus de experiență pentru jucători și sper ca asta să se vadă și în jocul echipei", a spus aseară Hizo.

Adailton este incert

Tehnicianul vasluiienilor a mai afirmat că, deși se află la adăpostul unui avantaj de două goluri, el nu va miza pe apărare. Dacă Wesley, refăcut după  accidentare, ar putea intra din primul minut, în privința lui Adailton urma să fie luată o decizie la finalul ședinței de pregătire de aseară.

 „Sparta Praga este o echipă robustă și dinamică,însa noi suntem mai talentați. Sper totodată să expire <<contractul>> cu barele pe care le-am avut în acest sezon, atât în cupele europene, cât și în campionat", a încheiat Hizo.

La meciul cu Sparta Praga vor fi prezenți în tribune și 85 de fani ai galben-verzilor care au făcut deplasarea cu un autocar pus la dispoziție de club. Până aseară fuseseră vândute  doar 12.000 de bilete.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite