Viorel Hizo: „Totul e greu fără Wesley“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspendarea lui Wesley din Europa pentru patru etape îl scoate din minți pe Viorel Hizo, care consideră drept un act necugetat ieşirea brazilianului din timpul partidei cu Sporting.

„Este un gest incalificabil pe care Wesley l-a avut. Nici acum nu pot să-mi imaginez. Nu pot să înţeleg ce a fost în capul lui. Ne afectează nu doar absenţa lui, pentru că la câte probleme avem, asta ne mai lipsea. Totul este greu fără Wesley", a spus Hizo.

Antrenorul vasluienilor este nevoit ca în această săptămână să refacă tactic jocul echipei, astfel încât să suplinească absenţa lui Wesley. „Încercăm să vedem ce putem face tactic. Trebuie să facem modificări din punct de vedere tactic. Lucrăm, în timpul scurt, la refacerea echipei. Prioritar este să ne refacem în primul rând fizic, apoi psihic, pentru că golul de la Astra ne atârnă foarte greu. Aceste greşeli în poartă sunt deja prea multe", a mai declarat Hizo.

Vasluienii vor contesta decizia UEFA, considerând măsura una drastică, în condiţiile în care Wesley a fost provocat să comită un asemenea gest.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite