Viorel Hizo cere ajutorul suporterilor în meciul cu Sporting

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Vaslui, Viorel Hizo, consideră că este o diferenţă foarte mare, din toate punctele de vedere, între echipa moldavă şi Sporting Lisabona, adversara de joi seara, din Liga Europa, astfel încât aşteaptă să se întâmple o minune prin ca elevii săi să câştige.

„Între noi şi Sporting Lisabona este o diferenţă enormă, din toate punctele de vedere. Ei au o vechime de 105 ani, iar noi abia ne-am înfiinţat acum câţiva ani. Nu mai vorbim de buget, ei făcând transferuri de 40 milioane euro numai în această vară, în care au adus jucători de la Milan, Liverpool şi Sevilla. Noi vom încerca să facem ce putem pe organizarea de joc, astfel încât să ne putem ridica la nivelul competiţiei. Cu Sporting, trebuie să fii foarte echilibrat şi să rişti când ai ocazia să o faci. Aşa că aştept o minune", a declarat Viorel Hizo.

„De asemenea, îi rog pe suporterii din Vaslui să umple la refuz stadionul din Piatra-Neamţ. Avem nevoie de încurajările publicului şi, aceleaşi rugăminţi, le am şi către iubitorii de fotbal nemţeni. Vreau să arătăm tuturor ce public minunat este la Vaslui ş în România", a mai spus „Dulăul"

FC Vaslui va întâlni, joi, la Piatra-Neamţ, de la ora 20.00, formaţia Sporting Lisabona, într-un meci contând pentru etapa a IV-a din grupa D a Ligii Europa.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite