Viorel Hizo: „Steliştii se plâng strategic. N-au niciun accidentat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul FC Vaslui, Viorel Hizo
Antrenorul FC Vaslui, Viorel Hizo

Derby-ul etapei a X-a se va juca duminică, între Vaslui şi Steaua, iar războiul psihologic dintre cele două tabere a început de mult. Viorel Hizo crede că steliștii încearcă să-l surpindă pe acesta cu minciuni, dar spune că este pregătit să facă față acestui meci.

Ambele echipe se plâng că au foarte mulţi indisponibili pentru această partidă, dar Viorel Hizo nu-i crede pe stelişti. "E o strategie a lor, sunt sigur de asta. Fac pariu că majoritatea celor care spun ei că sunt accidentaţi vor juca împotriva noastră. O lăsăm pe Steaua să plângă, dar o să vedeţi cât de mulţi accidentaţi au duminică", a afirmat tehnicianul galben-verzilor.

Roş-albaştrii au acuzat zilele trecute că nu mai puţin de 11 jucători sunt indisponibili pentru partida cu Vaslui, în timp ce Vasluiul spune că nu se poate baza pe opt titulari.

Lucian Sânmărtean este apt de joc

Jucătorul formaţiei FC Vaslui, Lucian Sânmărtean, este apt de joc sută la sută pentru meciul cu Steaua, după ce se credeab că e incert în condiţiile în care fotbalistul a suferit o accidentare la genunchi în partida dintre România și Belarus.

"Sunt apt sută la sută pentru meciul cu Steaua şi îmi doresc foarte mult să joc. Nu îl văd ca pe un meci deosebit, ci ca pe oricare altul. Oricum, dacă va fi să joc, voi da totul de teren, aşa cum fac în fiecare meci, indiferent că este vorba de Steaua, Dinamo sau Mioveni. Nu ştiu dacă va fi mai uşor ca în sezonul trecut, dar echipa FC Vaslui joacă acum un fotbal mai de calitate şi cred că ne vom impune. Oricum va fi altceva faţă de acea partidă", a declarat, ieri, Lucian Sânmărtean.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite