Violatorul din localitatea vasluiană Albești și-a dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samoilă Sahaidac, bărbatul în vârsta de 57 de ani care a violat o tânără de 26 de ani cu handicap, și-a dat foc si a murit. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Bărbatul a fost găsit mort la sfârșitul săptămânii trecute pe un câmp din apropierea locuinței sale. Potrivit anchetatorilor,  Sahaidac a mers pentru a curăța un teren agricol, unde urma să dea foc vegetației uscate. „ La un moment-dat, unul din fiii sãi, aflat la munca câmpului în apropiere, a auzit tipete si a observat fum în zona în care se afla tatãl sãu. A mers la locul respectiv si l-a gãsit pe tatãl sãu decedat. În urma cercetãrilor efectuate la fata locului de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Politiei municipiului Vaslui a rezultat faptul cã bãrbatul s-a autoincendiat. Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, decesul s-a produs ca urmare a intoxicãrii cu monoxid de carbon", a spus Mihaela Ștraub, ofițerul de prsă al IPJ Vaslui.

La mijlocul lunii treute, Samoilă Sahaidac a fost cercetat pentru că ar fi violat o tânără de 26 de ani. Bărbatul a venit singur la Poliție și le-aspus oamenilor legii că a siluit-o pe tânără. După patru zile de arest, Sahaidac a fost pus în libertate după ce victim și-a retras plângerea.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite