Victorie pentru HC Vaslui în deplasarea de la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii antrenaţi de Liviu Gugleş şi Laurenţiu Cozma s-au impus fără probleme în partida din deplasare cu Universitatea Târgovişte, întâlnire contând pentru cea de-a doua etapă a returului Diviziei A la handbal masculin.

Deşi exista posibilitatea ca acest meci să fie amânat, ambiţia de care au dat dovadă handbaliştii vasluieni de a face deplasarea la Târgovişte nu a rămas fără rezultate.

Partida a aprţinut în totalitate elevilor lui Liviu Gugleş, în ciuda debutului destul de echilibrat. Practic, oaspeţii au plecat la pauză cu un avantaj de 14 goluri.

În partea a doua a jocului, lucrurile au păstrat aceeaşi tentă,în ciuda faptului că tehnicienii vasluieni au decis să îi menajeze pe titulari şi să îi folosească pe cei cu mai puţine minute jucate.

„A fost o victorie așteptată, la un scor confortabil. Am rulat tot
lotul, astfel încât să văd pe cine mă pot baza la meciul de duminica viitoare. Deja gândurile noastre se îndreaptă către meciul cu CSM Bacău, pe care îl vom pregăti cu maximă atenție, astfel încât să obținem o nouă victorie", a declarat Liviu Gugleș.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite