Victor Rebengiuc și Stere Gulea s-au întâlnit cu cinefilii vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Rebengiuc și Stere Gulea au dialogat cu tinerii din Vaslui
Victor Rebengiuc și Stere Gulea au dialogat cu tinerii din Vaslui

Cei doi au participat la proiecțiile filmelor „Medalia de onoare" și „Moromeții", care au rulat cu ocazia relansării cinematografului din mall.

Publicul vasluian a avut ocazia să îi întâlnească în carne și oase pe doi dintre monștrii sacri ai cinematografiei românești. Actorul Victor Rebengiuc și regizorul Stere Gulea au fost prezenți, astăzi, la cinematograful din mall, unde a avut loc lansarea filmului „Medalia de onoare", regizat de Călin Netzer. Un alt film pe care vasluienii l-au putut urmări astăzi, dar care va rula și zilele viitoare, este Moromeții, în regia lui Stere Gulea, film considerat cea mai bună ecranizare din istoria cinematografiei românești. Și în acest film, Rebengiuc reușește unul dintre cele mai bune roluri din cariieră, personificându-l pe Ilie Moromete. „Publicul vasluian a primit bine cele două pelicule și m-a bucurat mult interesul mare din partea tinerilor. De altfel, cele mai interesante dialoguri le-am avut cu aceștia", a spus Victor Rebengiuc.

„Medalia de onoare" și „Moromeții" rulează la cinematograful din mall până joi, 23 decembrie. Prețul unui bilet este 10 lei, iar  elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite