Vicotria Brănești-FC Vaslui (1-3). Porumboiu: „Avem 33 la sută şanse la titlu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galben-verzii s-au impus, cu ceva emoții, în fața ilfovenilor de la Victoria Brănești cu 3-1, însă finanțatorul Adrian Porumboiu rămâne rezervat în declarații și consideră că echipa sa are aceleași șanse la titlu ca și Oțelul și Poli Timișoara.

După o primă repriză chinuită, elevii lui Viorel Hizo au reușit să se desprindă, grație talentului și lucidității vedetelor Adailton și Wesley.

Primul gol a fost marcat în minutul 3 de brazilianul Wesley, însă bucuria vasluienilor nu a durat decât 9 minute, întrucât Dorinel Popa a executat perfect o lovitură liberă.

După alte câteva ocazii mari irosite, elevii lui Hizo au reușit să se desprindă pe tabela de marcaj în minutul 64 prin Cânu, care a înscris fără să vrea cu pieptul după o deviere a lui Milanov. Cireașa de pe tort a fost pusă de brazilianul Adailton, în minutul 87, care a reușit un gol superb cu un șut din întoarcere din interiorul careului ilfovenilor.

"Nu am avut un meci facil la Brăneşti, şi-au vândut scump pielea. Trebuie să corectăm greşelile până la meciul cu Poli Timişoara. Vasluiul are o echipă valoroasă, indiferent ce zice lumea. Acum a apărut şi o a patra echipă în calcule, Dinamo. Din cele trei, toate au şanse cam 33% la titlu. Dacă intră şi Dinamo în calcul, sunt cam 28 de procente. Se va stabili campioana după Vaslui - Timişoara şi Oţelul - Timişoara. Cine va câştiga, se va detaşa", a spus Porumboiu la Sport.ro.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite