Victorie pentru HC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băieţii lui Liviu Gugleş au trecut ieri de Ştiinţa MD II Bacău cu 33-22 şi au şanse din ce în ce mai mare pentru promovarea în prima ligă de handbal din ţara noastră.

HC Vaslui a trecut fara probleme de Stiinta MD II Bacau, cu scorul de 33-28 (19-11), după un meci pe care l-a dominat de la început până la fluierul de final al arbitrului. Handbaliştii vasluieni au condus, pe parcursul jocului, şi la  o diferenta si de 10 goluri. Pe final de meci, antrenorii Liviu Gugles si Laurentiu Cozma au renuntat la jucatorii de baza, trimitandu-i in teren pe cei care au evoluat mai putin in acest joc, astfel ca oaspetii s-au apropiat, in final, la cinci goluri diferenta.

“O victorie muncita, in care ne-am detasat in prima repriza printr-o mobilizare exemplara a jucatorilor nostri. Am jucat cu cap si am reusit sa facem cateva combinatii spectaculoase, care ne-au adus o diferenta confortabia la pauza. In repriza a doua am folosit toti jucatorii, astfel ca jocul a fost mult mai modest. Dusul rece de la Suceava cred ca a fost invatatura de minte, iar rezultatul cu Bacau ne da incredere inaintea jocului cu LPS Piatra Neamt, pe care dorim sa-l castigam”, a spus Liviu Gugles, antrenorul principal al echipei

Pentru HC Vaslui au marcat: Bahnareanu (6 goluri), Moldovanu (5), Lapusneanu (4), Secara, Filip, Cimpanu si Sava (cate 3), Anton si Barac (cate 2), Mihalcia si Tucaliuc (cate un gol). 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite