Viceprimar ţepuit de şeful direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Plăcintă, edil al localităţii Murgeni şi-a exercitat funcţia de viceprimar al oraşului, însă când a venit ziua de salariu edilul-şef a refuzat să-i plătească onorariul.

Plăcintă a fost propus spre demitere de către Consiliul Local din Murgeni la finalul lunii iunie. Întrucât acea hotărâre trebuie avizată de către Prefectură pentru a intra în vigoare, Plăcintă a rămas, potrivit legii, în funcţia de vice pentru încă o lună. Avizul de demitere a venit de la Prefectură de abia la finalul lunii trecute.

Între data în care Plăcintă a fost propus spre demitere şi până a venit avizul de la Prefectură, acesta a desfăşurat activităţile aferente funcţiei de viceprimar. În acest sens, edilul ne-a pus la dispoziţie mai multe documente care-i confirmă pledoaria. Numai că, după ce s-a terminat luna şi edilul a trebuit să-şi încaseze leafa, a primit răspuns negativ de la oficialii din Murgeni.

„Mi s-a spus că eu nu am fost viceprimar în această perioadă (n.r. luna iulie), deşi chiar domnul primar mi-a cerut în acest timp să desfăşor mai multe activităţi aferente acestei funcţii. Tot dumnealui a fost cel care a semnat documentele corespunzătoare acestor activităţi. Voi acţiona această decizie în instanţă", ne-a spus Plăcintă.

Primarul Murgeniului, Jenică Panica, aflat în concediu la Sovata, nu a putut fi contactat pentru a ne oferi un punct de vedere.

Ai un pont? Află aici cum poţi lua legătura cu reporterii noştri!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite