Veste bombă! Vaslui se poate califica direct în playoff!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Porumboiu ar putea ajunge în playoff-ul Ligii Campionilor fără să mai dispute „dubla" din turul trei preliminar cu Fenerbahce.

Presa din Turcia anunţă o veste-şoc! Fenerbahce ar putea fi exclusă din nou de UEFA din Liga Campionilor, după ce aceeaşi măsură fusese luată şi anul trecut, din cauza cazului de corupţie în care a fost implicată echipa din Istanbul. Acum e vorba de aceeaşi problemă, rămasă nerezolvată, după cum a declarat secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, conform ziarului Milliyet. 

„Situaţia este foarte complicată, dar încercăm s-o rezolvăm cît mai curînd. Dosarul este imens, avem de citit mii de pagini. Situaţii echipei Fenerbahce este incertă în acest moment", a declarat Infantino, care consideră că decizia Tribunalului de la Istanbul, care a absolvit pe Fenerbache, e subiectivă şi că UEFA nu se poate baza doar pe ea.

Ar avea asigurată calificarea în grupele Ligii Europa

Dacă în urma investigaţiei UEFA, Fenerbahce va fi exclusă din Liga Campionilor, iar tragerile la sorţi s-au făcut, regulamentul spune că FC Vaslui ar urma să se califice direct în play-off, lucru care i-ar aduce automat calificarea în grupele Ligii Europa în caz că ar fi eliminată în această fază. 


„Dubla" Fenerbahce - FC Vaslui este programată pe 31 iulie, meciul tur de la Istanbul, iar returul se va disputa pe 7 august la Piatra Neamţ.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite